SE & HÖRs reporter #magdalenadivinakhodr @magdalenadivina har lärt sig @makeu …

SE & HÖRs reporter #magdalenadivinakhodr @magdalenadivina har deltagit i @makeupstore sprillens nya samling här med marknadschefen @johan_guy och Miss Universe Sweden 2010 #michaelasavic #makeupstore vill konkurrera om en välfylld goodiebag till våra fina läsare med ny augusti lilook som är en färgstark samling. Konkurrensfråga: vilket år startades sminkbutiken? Motivera varför du ska vinna denna goodiebag värd 1500 kr. En tur vinnare kommer att dras på söndag klockan 3 pm Lycka till! # tävling #blienvinnare #makeup #smink #goodiebag # tävling # tävlingar #vinn # skönhet #beauty # seohör #vinnengoodiebag #lipgloss

Source

10 thoughts on “SE & HÖRs reporter #magdalenadivinakhodr @magdalenadivina har lärt sig @makeu …”

 1. Rätt svar är 1996. Jag har pga min sjukdom som gör mig handikappad inte kunnat sminka mig på många år då orken inte finns. Men för några år sen så bestämde sig min man för att lära sig det så han skulle kunna hjälpa mig ♥ Han blir duktigare och duktigare och nu vore det kul med lite nytt att experimentera med. Så kul att äntligen kunna få bära lite smink och piffa till mig när det är fest. Underbar man jag har!

 2. När jag och min syster har lite ledig tid från våra söner så brukar vi prova nya frisyrer och sminkningar. Detta priset hade varit helt underbart att vinna. Make up stores smink är verkligen en favorit hos oss båda 🙂

 3. Det var år 1996 som Make Up Store grundades, och tur var väl det! För var hittar man de bästa produkterna? Jo självklart på #makeupstore! Och varför borde just jag vinna? Jag tycker helt enkelt det är kul att experimentera med färger och produkter . Jag gillar att visa och tipsa andra om bra produkter och att känna mig snygg och fräsch! Hade varit kul att få prova augustilooken nu när jag fyller år i slutet av augusti! 😀

 4. 1996 grundade make up store. Jag hoppas vinna för att som nybliven mamma är de inte alltid helt enkelt att shoppa på stan med en liten bebis som under sommaren ständigt behöver ammas och ligga svalt. Ibland längtar jag efter att få piffa till mig lite extra och känna att jag är inte bara mamma utan jag är kvinna, jag är fortfarande jag.

 5. Make Up Store grundades 1996
  Badrumsskåpet ekar tomt efter sommarens fester
  och nu ska jag snart åka iväg på semester
  Jag önskar att med Make Up Stores produkter – min necessär få fylla
  Det skulle försköna min resa och tillvaron förgylla!

 6. Make up store grundades 1996! Jag vill vinna denna för att jag skulle vilja testa att experimentera med olika färger och göra annorlunda sminkningar, och det är denna goodiebagen perfekt för eftersom jag bara har “basfärger”! jag tycker det är roligt att sminka både mig själv o andra, skulle tycka det vara kul om jag vann för då skulle jag haft ett större sortiment med olika produkter som jag kunde mixa ihop till olika sminkningar. Jag har alltid tyckt om make up stores produkter då de har ett bra pigment och håller länge men jag har inte så många produkter av dem så det skulle vara jättekul att få testa flera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *